PHOTOBOOK

I saw something awesome for my photos, I will make a photobook at a webpage instead of doing it by my self in an album look at this! 
Jag fick lite inspiration ifrån en blogg där de hade gjort en photobook via internet. Jag har tidigare gjort fotoböcker då jag beställt hem bilder och sen själv klippt och klistrat och det har blivit jätte fint. Nu tänkte jag att det skulle vara roligt att testa något sådant här istället. Jag har nog bestämt mig för att ha storlek A4 och liggandes så har jag 4 eller tre bilder per sida. Tanken är att de ska täcka hela sidorna och inte vara något svart/vitt bakom. 
Vi får se hur det blir! Jag lovar att lägga upp de om och när den blir färdig, just nu vet jag inte vad för bilder/ tema jag ska ha i boken än.
 

elinngraf.blogg.se

Namn: Elin Grafström Persson Studerar till: Eventkoordinator I min blogg kommer ni se min främsta passion fotografi komma fram väldigt tydligt. Jag är ute så mycket jag kan och tar foton och tycker det är jätte kul. Min förhoppning är att jag snart ska jobba på en fotostudio. Annars håller jag mycket på med musik, har sjungit och dansat sen barnsben. Allt detta försöker jag kombinera i min utbildning till eventkoordinator. Toppen av livet är mina nära och kära, tummen upp för dem

RSS 2.0